Store

cropped-BS-Hitam-1.png

Badrul Sani International’s Products offer some of the best self help, communication skills, parenting skills & self motivation programs available. If seeking personal development, change your life with Badrul Sani International’s Products today!

=================================================


17796086_1515470381830482_704449978588044217_n

  LANGKAH BIJAK KOMUNIKATOR HEBAT merupakan nukilan masterpiece Tuan Badrul Sani yang bertindak sebagai pengganti beliau dalam melatih anda untuk menjadi Komunikator Hebat.

Dari langkah pertama sehinggalah langkah pintas untuk bijak berbicara, anda bakal dipimpin dan dibimbing untuk mengatasi ketakutan dan menguasai kehebatan berbicara. Anda bakal dihidangkan dengan pelbagai latihan praktikal termasuk latihan mimik muka, latihan kening, latihan lidah, latihan emosi dan latihan nada suara.

Percayalah, anda mampu menjimatkan 2-3 tahun untuk menguasai kemahiran berbicara dengan hanya anda menghayati dan menghidupkan input yang disediakan menerusi LANGKAH BIJAK KOMUNIKATOR HEBAT! InsyaAllah!

Oh ya, buku ini juga disertakan bersama DVD Coaching!!!

PRICE : RM69 (termasuk penghantaran)

Beli Sekarang

——

display_box_16396 (1)

DVD KOMUNIKASI IMPAK TINGGI adalah produk iringan yang diberikan khas kepada peserta-peserta Platinum BIJAK BERBICARA UNTUK SEMUA.

Menerusi 10 video yang dimuatkan ini, anda bakal menyusuri bagaimana anda dapat menguasai keyakinan diri menggunakan teknik WHY dan 9 lagi perkongsian padat yang pastinya membantu anda bangkit menjadi KOMUNIKATOR HEBAT BERIMPAK TINGGI.

DVD ini dijual secara digital dan anda akan mendapat password untuk mengakses 10 Video tersebut!

PRICE : RM100

Beli Sekarang

——

18447568_10155255335653267_1768128038269817568_n

PERKENALAN PERTAMA ; sesuai dengan judulnya, ini merupakan novel pertama Tuan Badrul Sani bersama novelis terkemuka negara, Puan AinMaisarah dari Blink Book.

Sebuah cerita santai yang padat dengan tips komunikasi, novel ini turut menggeletek pembaca dengan adegan-adegan lucu dan menarik tentang kisah dua orang remaja yang cukup berlainan karektor dan perwatakan.

Bayangkan seorang yang tidak suka dan penakut untuk berbicara, kini terperangkap dalam situasi yang memerlukan dia bangkit melawan ketakutan yang ada! InsyaAllah, bukan sekadar ilmu yang pembaca peroleh! Malah hiburan yang sihat akan menjadi santapan minda anda!

PRICE : RM10 (tidak termasuk penghantaran)

Beli Sekarang

—————————-

PERANG_MULUT_3D_hires

PERANG MULUT ;  novel kedua Tuan Badrul Sani bersama novelis terkemuka negara, Puan AinMaisarah dari Blink Book kini sudah mengaum di pasaran. Bingkisan yang cukup menarik untuk menginspirasi para remaja dan kanak-kanak yang berat mulut untuk berbicara dan takut untuk berkata-kata.

Dan yang menariknya, buku ini turut membimbing pembaca untuk menjadi seorang yang cakap serupa bikin dan beradab bukannya biadab. Kepandaian bercakap bukan tiket untuk mengutuk dan menghina insan lain. Ya, bingkisan ini LUAR BIASA pengisiannya!

PRICE : RM10 (tidak termasuk penghantaran)

Beli Sekarang

—————————-

 

23032806_1736330076411177_8094628780696610049_n

Buku BRILLIANT PARENTS pula mengumpulkan tip-tip parenting yang terbaik daripada ibu bapa hebat yang pernah ditemui oleh Tuan Badrul Sani sendiri.

Dibahagikan mengikut keperluan anak-anak seperti kategori emosi, spiritual, mental dan fizikal, buku Brilliant Parents mampu memberi nafas baru untuk ibu bapa yang mahukan pendekatan praktikal dan terbaik untuk membesarkan anak-anak! Tak perlu rasa tertekan kerana anda boleh membacanya sehari satu tip mudah dan praktikal!

PRICE : RM25.00 (tidak termasuk penghantaran)

Beli Sekarang

———

Buku ini sangat istimewa untuk Tuan Badrul Sani. Inilah buku sulung beliau, nukilan pertama yang telah berjaya membantu puluhan ribu insan di seluruh Malaysia.

Ditulis semasa beliau masih di bangku universiti, buku ini juga menjadi rujukan mereka yang mengkaji aspek komunikasi, menghasilkan pengajian tesis dan mahukan kerjaya mereka meningkat tinggi.

BIJAK BERBICARA MENCUIT RASA sememangnya telah berjaya mencuit kehidupan mereka yang mahukan hidup menjadi luar biasa!

PRICE : RM15.00 (tidak termasuk penghantaran)

Beli Sekarang