Communication Skills

Komunikasi : “Baru nak set up LIVE, tapi sebenarnya dah LIVE. BIKIN MALU SAJA!”

Kalau boleh, bila nak LIVE tu, kita nak nampak PERFECT, nampak PROFESIONAL, nampak ala-ala MACAM KAT TV... Tapi ...

Komunikasi : Teknik Memulakan PRESENTASI

Transformasi : “YOU’RE THE BEST MOTIVATOR FOR YOURSELF!”

Bina kepercayaan kepada diri sendiri adalah perkara KEDUA TERPENTING selepas membimbing mereka menjaga kebergantungan ...

Komunikasi : Saya tak pandai bercakap !

Pandai bercakap ini bukan disebabkan mereka lahir sahaja terus pandai berkata-kata. .Kebanyakkannya disebabkan ...

Komunikasi : Terpaku saya melihat dia bercakap !

Mesti ada dikalangan kita mereka yang petah betul berbicara, kalau mereke berbicara, habis kita terpaku dengan ...

Komunikasi : 3 Perkara asas yang kita terlepas pandang tentang cara komunikasi yang berkesan!

Assalamualaikum dan Salam Perjuangan buat semua. Komunikasi adalah perkara yang tidak dapat dipisahkan dalam ...