Komunikasi : Exclusive Personal 1 to 1 Coaching

KAMI BANTU ANDA MENGATASI KELEMAHAN DAN MENGUASAI KEYAKINAN BERBICARA

Alhamdulillah, dengan hadirnya PKP 2.0 ini, Badrul Sani International menawarkan Exclusive Personal 1 to 1 Coaching bersama Tuan Haji Badrul Sani

Bagaimana kami membantu anda menerusi Personal Coaching ini.

MANFAAT PERTAMA

Menyelesahkan masalah 3G iaitu GUGUP, GEMURUH & GENTAR ketika berdepa dengan KAMERA dan ORANG RAMAI!

Ini membantu anda untuk lebih mudah dan yakin dalam berdakwah, mengajar, melatih, menjual dan menyebarkan mesej anda! InsyaAllah!

MANFAAT KEDUA

Menguasai teknik “CAMERA INTERACTION” yang sebenar untuk anda menghasilkan ‘EYE CONTACT’ yang benar-benar berkesan. Juga teknik bagaimana untuk ‘hidupkan suasana’ dan aktifkan penglibatan penonton ketika anda berbicara.

Ini akan menyebabkan penonton anda berasa dirai dan dihargai! Tanpa teknik ini, anda akan merasakan yang anda melihat mereka tepat ke arah mata. Namun malangnya mesej anda tidak sampai ke jiwa mereka!

MANFAAT KETIGA

Memahami dan mampu menguruskan isu teknikal seperti jenis mikrofon (condenser & dynamic), lighting (posisi dan lokasi), kamera, perisian percuma dan berbayar, menguruskan FB LIVE dan perkara penting yang lain.

Ini akan membuatkan anda mampu berdikari dan tidak mengharapkan orang lain dalam menghasilkan LIVE STREAMING dan VIDEO RECORDING anda! InsyaAllah!

MANFAAT KEEMPAT

Menguasai ilmu dan kemahiran untuk membuat LIVE secara bersama (online forum) atau solo. Teknik memuat turun LIVE yang telah selesai. Cara untuk memancarkan LIVE STREAMING kepada lebih daripada satu akaun Facebook. Dan kaedah menggunakan slides ketika bercakap di hadapan audiens secara langsung.

Ini menjadikan anda kelihatan profesional dan mesej anda bisa menjadi efektif kepada audiens yang menonton! InsyaAllah!

Exclusive Personal 1 to 1 Coaching ini juga boleh di “customize” khas untuk anda bagi membantu anda mampu untuk berbicara depan kamera dan ahli pasukan dengan professional dan yakin!

Buat masa sekarang, pihak kami hanya menerima 10 orang sahaja untuk Exclusive Personal Coaching ini.

Jika anda berminat dengan Personal Coaching ini boleh mendaftar di talian 017-3398157 (Khairi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *