Komunikasi : “Baru nak set up LIVE, tapi sebenarnya dah LIVE. BIKIN MALU SAJA!”

Kalau boleh, bila nak LIVE tu, kita nak nampak PERFECT, nampak PROFESIONAL, nampak ala-ala MACAM KAT TV.
.
.

Tapi tu lah, tak ada orang nak ajar macam mana. Tu yang kadang-kadang LIVE muka tengah SEMEMEH. Tudung tak “terpeleot”, bedak tak rata, gincu sampai telinga.
.
.
Lepas tu tengah LIVE baru nak cek audio okey ke tidak, baru nak betulkan kamera nak bagi terletak, bab gelap tu tak payah cakap. Ehhh pernah ke nampak kat TV orang buat macam tu?
.
.
Alhamdulillah, PKP sangat membantu mempercepatkan proses pembelajaran saya dalam mengendalikan LIVE di Facebook.
.
.
Dengan LIVE ini, macam-macam program saya dapat buat dan melalui LIVE ini juga mudah untuk saya memberi MANFAAT.
.
.
Saya tak nak ilmu ni saya tahu seorang diri, jadi saya nak berkongsi dengan anda.
.
.
Jika anda adalah FOUNDER atau OWNER PRODUK,Guru-guru sekolah mahupun pusat tuition anda perlu tahu ILMU ini untuk bantu diri anda dan TEAM untuk meningkatkan SALES, meningkatkan keyakinan diri dan yang paling penting audien tak mengantuk!
.
.
Anda adalah manusia hebat kalau anda dapat “PAKSA” diri anda dan juga pasukan anda untuk menyertai TALK LIKE A CEO.
.
.
Paksa mereka menyertai WEBINAR ini seolah-olah memaksa mereka untuk BERJAYA dan paksa mereka untuk BUAT SALES.
.
.
Kalau PAKSA buat baik ni, jangan pernah rasa terpaksa. Daftar segera di
.
.
.
http://nak.la/WebTalkLikeACEO

.
#BadrulSaniInternational WEBINAR TALK LIKE A CEO  ini direka khusus untuk mereka yang mahukan sesuatu yang praktikal dan berkesan dalam dunia komunikasi maya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *