Hubungi Kami : 1800 - 22 - AMPAC

DUNIA SUDAH BERUBAH!

“Dulu…siapa cemerlang akademik, cerah masa depan.”

TAPI SEKARANG, BEGITU RAMAI yang cemerlang akademik. APA YG MEMBEZAKAN ANAK ANDA dengan anak orang lain?

“Dulu…budak sekolah rajin belajar. Bersungguh-sungguh menuntut ilmu.”

TAPI SEKARANG, BEGITU RAMAI yang malas dan belajar sambil lewa. ADAKAH SIFAT MALAS ini sedang melanda hidup anak anda?

“Dulu…budak-budak senang disuruh untuk solat. Tak perlu marah. Tak perlu tengking.”

TAPI SEKARANG, BEGITU RAMAI yang solat tak cukup walau dah akhil baligh. ADAKAH ANDA bersedia mengadap Ilahi dalam keadaan anak-anak masih solat tidak sempurna?

DAN JANGAN LUPA!

Hari ini semua nak KBAT! Kemahiran Berfikir Aras Tinggi!
Ramai yang tahu sebut, tapi tak faham apa sebenarnya yang dituntut!

DUNIA SUDAH BERUBAH!

Dan kami di AMPAC menyediakan solusi untuk memenuhi KEPERLUAN ANDA! Dan masa depan anak anda! InsyaAllah!

slide1

13 tahun beroperasi sejak 2007 telah mematangkan kami dalam membangunkan potensi kanak-kanak. Alhamdulillah, lebih 7500 buah keluarga telah dibantu dan antara respon mereka adalah :

“Alhamdulillah, anak saya kini boleh bercakap depan orang ramai!
Dia dah tak malu macam dulu! Saya sendiri impressed dengan persembahan pidatonya sebentar tadi!”

15542347_1342970969058219_3974510318611440430_n

“Terima kasih AMPAC! Keputusan peperiksaan anak saya meningkat banyak!
Walaupun AMPAC tak ajar subjek akademik, tapi latihan minda dan IQ games sangat-sangat membantu!”

15540664_1343806455641337_7451488904062553117_o

“Syukur sangat-sangat. Anak saya sekarang dah rajin solat.
Dia siap ajak adik-adik dia solat berjemaah sekali!”

img_3610

Menarik! Jadi apa sebenarnya program BEEZ ini?

1

PERTAMA : KAMI DIDIK ANAK ANDA UNTUK RAJIN BELAJAR DAN BELAJAR SECARA BERSTRATEGI!

2

Anak anda sebenarnya TIDAK MALAS. Mereka hanya RAJIN TAK BERTEMPAT. Kalau betul mereka MALAS, kenapa RAJIN pula mereka mengadap handphone dan laptop untuk bermain game? Hehe…

Mereka perlukan semangat. Dan semangat ini perlu datang bersama dengan strategi. Sebab itu program BEEZ ini bukan sekadar motivasi. Namun ia merangsang MINDA dan JIWA peserta untuk seronok belajar dan bijak belajar.

Para peserta akan disajikan dengan permainan-permainan yang menjana kreativiti untuk berfikir. Menjana kesabaran. Dan memupuk kerajinan untuk belajar, kerajinan membantu ibu bapa dan kerajinan untuk melakukan perkara kebaikan.

Kami yakin ibu bapa hari ini berpandangan jauh. Melihat ilmu dan kemahiran perlu hadir bersama. Hardskills & softskills tidak bisa dan tidak akan bisa diceraikan!

KEDUA : KAMI LATIH ANAK ANDA UNTUK YAKIN DAN BIJAK BERBICARA!

3

AMPAC sememangnya terkenal dengan programnya yang lain daripada lain. Dan antara keunikannya adalah AMPAC bisa membangunkan potensi kanak-kanak untuk bercakap dan berpidato di hadapan khalayak ramai. Dan pidato yang disampaikan sangat menarik dan memukau audiens.

Kami membantu anda dengan melatih anak anda untuk berani berbicara dan hebat berpidato di hadapan khalayak ramai! Dan menerusi modul BIJAK BERBICARA, mereka akan dibimbing untuk berpidato dengan penuh keyakinan dan style! Memang best!

Tidak cukup dengan itu, mereka juga dilatih untuk menjadi pengerusi majlis, pentazkirah dan pembentang presentasi berslaid yang cukup padu dan memukau!

Tidak hairanlah ramai di kalangan graduan program BEEZ telah menjuarai dan menyertai program-program hebat di luar sana. Program TV ramai (Adik-adikku TV1, Qari Junior). Program radio pun ada (DJ Cilik). Yang mewakili sekolah, daerah dan negeri pun ramai (Pidato, Syarahan Agama, Debat, Debate, Pantun, Forum). Dan ada juga yang pernah mewakili Malaysia untuk bertanding pidato di Indonesia!

Dan jangan lupa, zaman KBAT dan PBS sekarang ini sangat memerlukan pelajar menjadi serba boleh. Bukan setakat pandai di atas kertas tetapi juga mampu berbicara dengan berkesan!

KETIGA : KAMI PUPUK KESERONOKAN UNTUK SOLAT DAN MEMBANGUNKAN SAHSIAH ANAK ANDA

4

Bukan mudah untuk mengajak anak-anak hari ini untuk solat. Nak tengking, rasa bersalah. Nak marah, takut tersilap teknik psikologi. Nak rotan, tak tau cara yang terbaik.

Maka kami bantu anda menerusi BEEZ Workbook Missions yang menjadi panduan dan mekanisme untuk memotivasikan mereka solat dan berkelakuan baik. Dan kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, namun insyaAllah dengan bantuan Allah dan kerjasama ibu bapa, projek ini mampu merubah anak anda menjadi anak yg lebih soleh dan solehah! Ameen!

Kami juga pada mulanya risau sama ada teknik kami ini membantu. Namun alhamdulillah, selepas 12 tahun berjuang, komen daripada ibu bapa tentang solat anak mereka sangat positif!

KEEMPAT : KAMI JUGA SEDIAKAN BEBERAPA MODUL BONUS UNTUK ANAK ANDA!

slide9

Kami akan bawa anak anda berlatih pidato sambil bersiar-siar di Zoo Negara! Sekali sekala ubah suasana pembelajaran, apa salahnya ye tak?

dramavasi

Kami juga akan menerapkan kemahiran lakonan untuk memudahkan pemindahan ilmu berlaku. Kami namakan teknik ini sebagai DRAMAVASI (Drama + Motivasi). InsyaAllah teknik ini bakal mempercepatkan anak-anak anda berubah menjadi lebih hebat dari sudut sahsia dan keyakinan diri.

beez-fiesta

Kami juga bakal laksanakan BEEZ FIESTA pada setiap 3 bulan untuk memberi peluang kepada para peserta mempersembahkan pidato, lakonan dan aktiviti mereka kepada ibu bapa.

KELIMA : KAMI LAKUKAN INI UNTUK UMMAH!

ummah

Tidak banyak organisasi yang sanggup untuk melaksanakan program jangka masa panjang sebegini. Mudah, kerana keuntungan dari sudut kewangan tidaklah banyak berbanding program 2 hari 1 malam atau 3 hari 2 malam.

Namun kami di AMPAC percaya, ilmu menuntut sifat istimrar yakni berterusan untuk dipupuk. Maka AMPAC mengambil tanggungjawab ini untuk berpayahan demi kesenangan ummah pada masa akan datang. Kerana anak anda adalah harapan dan masa depan ummah.

Mereka begitu berharga…

PERSOALANNYA BERAPA HARGA YANG ANDA SANGGUP BAYAR UNTUK NILAI SETINGGI INI?

BEEZ 3

Untitled1

DAN TIDAK DINAFIKAN NILAI YANG ANDA TERIMA JAUH MENINGGALKAN JUMLAH PELABURAN YANG ANDA LAKUKAN!

5

PROGRAM PREMIUM BEEZ ini dilaksanakan dengan penuh kasih dan sayang serta dedikasi. Dan komitmen daripada pihak ibu bapa juga adalah sangat penting. Program ini bersifat mingguan selama 3 jam untuk sepanjang tahun. Dan anda WAJIB memainkan peranan sebaik mungkin untuk memastikan Program Premium BEEZ ini berjaya untuk anak anda yang tersayang!

beez

DAN BERAPA HARGA YANG ANDA SANGGUP LABURKAN UNTUK MASA DEPAN ANAK ANDA YANG TIDAK TERNILAI?

Program Premium pasti harganya tidak sama seperti program-program kami yang lain. Untuk memastikan anda memperoleh yang terbaik, maka yang terbaik perlu dilaburkan.

.WhatsApp Image 2020-02-13 at 3.41.35 PM


KERANA PROGRAM PREMIUM BEEZ BUKAN KEHENDAK.

IA ADALAH KEPERLUAN.

Zaman KBAT bukan seperti dulu. Zaman ini adalah milik mereka yang mampu melakukan semua perkara dengan cemerlang. HARDSKILLS & SOFTSKILLS.

Maka kami bertoleransi tentang soal harga. Cuma kami tidak mampu bertoleransi apabila nasib umat dibiarkan begitu sahaja.

Maka kami lancarkan PROMOSI 3 PAKEJ MEGA BEEZ untuk semua!

WhatsApp Image 2020-02-13 at 3.41.34 PM (1)


PAKEJ SILVER

PAKEJ PLATINUM RM2900 (Nilai Rebate tak masuk akal RM540)
PAKEJ TITANIUM RM3080 (Nilai Rebate tahap maksima mungkin akal pun tak terjangkau RM720!!)

YA, MEMANG MURAH. TETAPI IMPAK DAN NILAINYA TETAP SAMA!


(Nota : Bayaran tambahan MINIMA akan dikenakan dalam BEEZ Trip untuk pengangkutan dan makanan)

HARGA PROMOSI INI HANYA TERPAKAI SEHINGGA APRIL 2020

*HARGA 2018 & 2019 TIDAK SAH DIGUNAKAN UNTUK PENYERTAAN PADA TAHUN 2020*

Selepas itu, harga kemungkinan akan kembali kepada jumlah pelaburan asal!

Jadi apa tunggu lagi, beritahu suami atau isteri, peluang ini datang hanya sekali! Bukan untuk aksesori tetapi untuk masa depan si cinta hati! InsyaAllah merekalah harapan untuk bahagia duniawi dan ukhrawi!

Hanya 20 orang untuk 1 kumpulan.

MOHON PANTAS!

Untitled1