Dr.Taufiq Razif & Ibu Rose sertai Abg Badr? Seminar Meletop!

“Faiz dah usaha, study pun dah.. Tapi kenapa result tak gempak macam orang lain?” keluh seorang anak yang mengadu kepada ibunya. . . “Cuba Faiz cek balik hubungan dengan Allah.. Adakah solat betul-betul khusyuk atau main-main ketika solat. Hubungan dengan ibu bapa dan kawan-kawan juga kena jaga tau.. Kejar dunia, dapat dunia je. Tapi kalau…

IA BUKAN BIASA-BIASA TAPI SUNGGUH LUAR BIASA !

“Bestnyee kalau anak jadi rajin solat dan yakin dalam komunikasi, mesti mak ayah suka.. hihi”  Jeng jeng jeng… ada cara dia nak bagi Anak jadi Luar Biasa !  . Bagi Anak sertai Program Premium Kanak-Kanak AMPAC Julai ni nanti boleh berjumpa pakar Motivasi dan cikgu Pengucapan Awam di Malaysia ni . Kata2 motivasi & ilmu…