BAGAIMANA NAK AJAR ANAK JADI KONFIDEN DEPAN KAMERA

“Cikgu asyik suruh adik je jawab soalan.. Adik tak pandai la nak bercakap depan kamera bu, kadang-kadang adik tak buka pun kamera sebab takut la. Tak tau nak cakap apa.. Macam mana ni ibu?”

.

.

Pembelajaran online dah jadi norma baharu sekarang ni. Bukan sekolah dan universiti je yang buat kelas online, kelas-kelas tuisyen pon join sekali buat tuisyen secara online. Seminar-seminar motivasi pon tak ketinggalan juga. Senang kata memang semua la sekarang ni dibuat secara online.

.

.

Kelebihan kelas secara online ni ialah kita boleh berada di mana-mana je semasa kelas berlangsung. Kat kampung boleh, tengah on the way dalam kereta pon boleh asalkan ada data internet.

gambar web 1

Mak Abah  suka sebab tak perlu hantar anak ke kelas. Mudah dan tak perlu hadap jem. Cikgu-cikgu pon suka buat kelas online sebab boleh duduk dalam bilik je. Tapi…. anak-anak kita suka ke?

.

.

Pernah tak Mak Abah tengok anak-anak mata tenung kosong je skrin komputer padahal cikgu tengah mengajar? Pernah tak Mak Abah dengar cikgu tanya soalan kat anak-anak, tapi diorang senyap je tak bergerak depan komputer? 

.

.

Jadi AMPAC kini sudah temui formula untuk membantu para pelajar yang ingin mempelajari cara menguasai era digital kini melalui….

.
.

DIGITAL PUBLIC SPEAKING!

.
.

Apa itu Digital Public Speaking?

Digital Public Speaking adalah “Online Class” yang Akademi AMPAC bina bagi membantu generasi kini lebih petah dan berani untuk berbicara di khalayak ramai seperti presentasi secara offline dan online.
.
.
gambar web 2
.
.

Apa kelebihan join Digital Public Speaking?

Soalan yang menarik. Sekarang adalah zaman di mana zaman yang memerlukan pelajar sekolah rendah dan menengah untuk berani tampil bercakap di hadapan. Sebagai contohnya pelajar sekarang sudah mula perlu membentangkan presentation mereka di hadapan kelas dan di dalam kelas online mereka. 
.
.
gambar web 3
.
.

Butiran Program

TARIKH 27 SEPTEMBER 2020
MASA 10.30 PAGI   –    12.30 TENGAH HARI
UMUR 10 TAHUN    –    17 TAHUN
APLIKASI ZOOM
YURAN

RM 69 (Harga Asal RM99)

.
.
Jom daftar segera di link di bawah : 
https://akademiampac.onpay.my/order/form/dps1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *