BACK TO SCHOOL! BACK IN ACTION!

[COACH KENA TOLONG, ANAK SAYA MAKIN LEMAH SEMANGAT BILA UMUM NAK MASUK SEKOLAH DAH MINGGU DEPAN NI!]

Risaunya kita bila anak tak nak sekolah bila PM umum sekolah buka semula 15 & 22 Julai ini. Umpama bala pula bila kena sekolah~
.
.
Sudahlah kita baru nak mula kerja, nak kejar kerja sekolah anak, atur makan minum anak, apa anak nak buat esok dan sekarang, 1 lagi cabaran, anak pulak tak nak pergi sekolah!

Shocked stressed emotional young man hiding his face behind his hand, troubled to listen advices of his parents isolated against blank studio wall background. European male being tired and annoyed

Mak ayah dah risau ni nanti anak-anak tak siapkan yang sepatutnya untuk sekolah, tak fokus dan tak bersemangat bila nak pergi sekolah. Paling menakutkan kalau prestasi anak-anak anda semakin menurun dalam pembelajaran mereka. Aduhai~

gambar mengantuk

Masa kembali ke sekolah adalah masa ‘Back In Action!’ untuk semua pelajar, bukan sesetengah, separuh tapi seeeemuaa pelajar kena, perlu dan wajib bersedia untuk cemerlang bila sekolah dibuka nanti.
.
.
Jadi, kami nak sangat bantu mak ayah dengan Webinar AMPAC yang dah terbukti bantu raaamaaiii pelajar untuk sentiasa fokus dan bersemangat.
.photo6212899463769467124
.
Kami akan share macam-macam tips untuk anak-anak lebih fokus dan makin pandai urus diri menghadapi sesi persekolahan, tapi kami tak janji akan share apa yang kami tulis di website saja, sebab kami suka beri lebih!

.

Kejap, apa yang kami nak share tu? Mak ayah kena klik bawah ni, daftar dan insyaAllah bukan anak-anak saja, mungkin 1 keluarga akan lebih bersemangat!😎

.WhatsApp Image 2020-07-10 at 11.02.38
.
>>>>>>>>>>>    http://bitly.com/webinarampac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *