MASA UNTUK MEMBERI!

Dalam keadaan kritikal sekarang ini, BERPELUK TUBUH dan HANYA MEMIKIRKAN DIRI SENDIRI akan mengundang masalah yang lebih besar!Alhamdulillah, kami di AMPAC dan BADRUL SANI INTERNATIONAL kini menghulurkan tangan untuk berkongsi pengalaman dan kepakaran bersama para pendidik di Malaysia menerusi WEBINAR TEACH TO THE MAX!

TEACH TO THE MAX adalah perkongsian yang sangat diperlukan oleh para pendidik yang sememangnya berdepan dengan cabaran norma baru ; ONLINE TEACHING. Tidak seperti selalu, dengan situasi sekolah tidak lagi beroperasi, kebanyakan kolej & universiti ditutup dan PKPB yang tidak tahu bila berakhir, PARA PENDIDIK PERLU BERSEDIA UNTUK ADAPTASI DENGAN BUDAYA BARU INI.

Maka Teach To The Max membongkarkan pelbagai rahsia dan tip untuk anda upgrade kemahiran anda ke level yang lebih tinggi. Antara yang akan dikongsikan adalah 5 KESILAPAN YG KERAP DILAKUKAN OLEH PARA PENDIDIK DALAM ONLINE CLASS. Dan 3 VIRTUAL GAMES yang anda boleh lakukan bersama anak didik anda di dalam kelas AGAR ONLINE CLASS MENJADI SESUATU YANG MENYERONOKKAN!

InsyaAllah!

Jumpa anda di WEBINAR TEACH TO THE MAX pada 11.11.2020 jam 9pm-1030pm.

Dan ianya PERCUMA!

Klik sini untuk pendaftaran percuma : bit.ly/TeachToTheMax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *